WordPress Interview – Ragini Kastberg

WordPress Podcasten
WordPress Podcasten
WordPress Interview - Ragini Kastberg
Loading
/

Vi er taget til Sønderborg for at tale med Ragini Kastberg som er grundlægger af intet mindre end to WordPress Meetups i Danmark – og hvis nogen i Danmark er indbegrebet af fællesskab, networking og meetups ifht. WordPress, så er det hende.

Kåre og jeg mødte Ragini første gang i 2016 på WordCamp Danmark i Aarhus hvor vi var med til, at arrangere WordCampen. Dengang var Ragini kun lige startet ud med WordPress og hvad der så skete, skal du høre i dette afsnit.

Noter til afsnittet

Brug din telefon til at lytte med

2 kommentarer til “WordPress Interview – Ragini Kastberg”

  1. Tak fordi I ville have mig med i WordPress Podcasten. Det var en super hygge dag, og jeg håber, at afsnittet her inspirerer flere til at komme til WordPress Meetup eller selv opstarte et. Man skal i al fald ikke være bleg for at spørge om råd 🙂

    1. Yan Knudtskov

      Hej Ragini 🙂 Det var en fornøjelse at besøge dig og interviewe dig til WordPress Podcasten! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere episoder

Om Wordpress Podcasten

I WordPress Podcasten gør WordPress jordnært for dig og giver inspiration, viden og konkrete værktøjer til at gøre hverdagen med WordPress enklere for dig som WordPress bygger, koder og ejer af et WordPress site.

Yan og Kåre går i dybden med plugins og temaer, samt vigtige temaer som privatlivspolitik, brugervenlighed og den Danske version af WordPress.

Med mere end 18 års erfaring i rådgivning og bygning af WordPress og WooCommerce løsninger har Yan og Kåre oplevet Internettet vokse sig fra et nyt og uprøvet landskab til et komplekst og stærkt kommunikations værktøj som kan løse mange opgaver i alle afdelinger af en virksomhed eller organisation.

Lyt med hvad enten du er begynder eller avanceret bruger og bliv klogere på WordPress og det digitale univers vi befinder os i.

Har du forslag?

Vi producerer WordPress Podcasten til dig. Den skal være værdifuld for dig og gøre din hverdag med WordPress lidt federe og mere enkel. Derfor vil vi gerne høre fra dig hvis du f.eks har forslag til emner, konstruktiv kritik eller bare gerne vil sende en digital high-five. 

Scroll to Top