WordPress 1-til-1 – Introduktion

WordPress Podcasten
WordPress Podcasten
WordPress 1-til-1 - Introduktion
Loading
/

Velkommen til den første WordPress 1-til-1, hvor vi sammen, dykker ned i WordPress og vil gøre det lidt enklere at følge med i hvad WordPress egentlig er for en størrelse.

Fordi vores mål med WordPress Podcasten er, at gøre det enklere for dig, at have med WordPress at gøre, udgiver vi disse WordPress 1-til-1 episoder hvor vi afmystificerer nogle af alle disse udtryk der anvendes i forbindelse med WordPress.

Konceptet med WordPress 1-til-1 afsnittene er, at vi vil give dig som lytter der måske lige er startet ud med WordPress, en grundlæggende forståelse for WordPress og vi vil i hvert af disse afsnit komme med 3 konkrete tips, råd eller værktøjer som du kan anvende med det samme.

Noter til afsnittet

Brug din telefon til at lytte med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere episoder

Om Wordpress Podcasten

I WordPress Podcasten gør WordPress jordnært for dig og giver inspiration, viden og konkrete værktøjer til at gøre hverdagen med WordPress enklere for dig som WordPress bygger, koder og ejer af et WordPress site.

Yan og Kåre går i dybden med plugins og temaer, samt vigtige temaer som privatlivspolitik, brugervenlighed og den Danske version af WordPress.

Med mere end 18 års erfaring i rådgivning og bygning af WordPress og WooCommerce løsninger har Yan og Kåre oplevet Internettet vokse sig fra et nyt og uprøvet landskab til et komplekst og stærkt kommunikations værktøj som kan løse mange opgaver i alle afdelinger af en virksomhed eller organisation.

Lyt med hvad enten du er begynder eller avanceret bruger og bliv klogere på WordPress og det digitale univers vi befinder os i.

Har du forslag?

Vi producerer WordPress Podcasten til dig. Den skal være værdifuld for dig og gøre din hverdag med WordPress lidt federe og mere enkel. Derfor vil vi gerne høre fra dig hvis du f.eks har forslag til emner, konstruktiv kritik eller bare gerne vil sende en digital high-five. 

Scroll to Top