WordPress 1-til-1 – Plugins

WordPress Podcasten
WordPress Podcasten
WordPress 1-til-1 - Plugins
Loading
/

I dette afsnit taler vi om plugins, hvad det er og hvad du skal være opmærksom på, samt 3 råd til hvordan du vælger plugins.

WordPress er lavet på en sådan måde, at alle der har evnerne til det, kan udvikle software som enten ændrer ved måden WordPress fungerer på, eller tilføjer helt ny funktionalitet til WordPress.

Du kan sammenligne plugins lidt som de programmer du installerer på din computer. Nogle af dem er meget enkle, som f.eks. lommeregneren. Andre af dem kan virkelig mange ting, som f.eks. Powerpoint eller Word. Så på den måde er et plugin altså et program du installerer i WordPress.

Brug din telefon til at lytte med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere episoder

Om Wordpress Podcasten

I WordPress Podcasten gør WordPress jordnært for dig og giver inspiration, viden og konkrete værktøjer til at gøre hverdagen med WordPress enklere for dig som WordPress bygger, koder og ejer af et WordPress site.

Yan og Kåre går i dybden med plugins og temaer, samt vigtige temaer som privatlivspolitik, brugervenlighed og den Danske version af WordPress.

Med mere end 18 års erfaring i rådgivning og bygning af WordPress og WooCommerce løsninger har Yan og Kåre oplevet Internettet vokse sig fra et nyt og uprøvet landskab til et komplekst og stærkt kommunikations værktøj som kan løse mange opgaver i alle afdelinger af en virksomhed eller organisation.

Lyt med hvad enten du er begynder eller avanceret bruger og bliv klogere på WordPress og det digitale univers vi befinder os i.

Har du forslag?

Vi producerer WordPress Podcasten til dig. Den skal være værdifuld for dig og gøre din hverdag med WordPress lidt federe og mere enkel. Derfor vil vi gerne høre fra dig hvis du f.eks har forslag til emner, konstruktiv kritik eller bare gerne vil sende en digital high-five. 

Scroll to Top