Episode 26: Breaking Breaking Breaking – Click and Collect er alt for nemt at sætte op i Woo

WordPress Podcasten
WordPress Podcasten
Episode 26: Breaking Breaking Breaking - Click and Collect er alt for nemt at sætte op i Woo
Loading
/

Cloudplatform

TAK for kommentarene på sidste episode! Og undskyld Lars – vores ikke nævnte ynglings hosting platform er Closte.com – det er no-nonsen teknikker venlig hosting som skalerer røven ud af bukserne på de fleste andre hosts. Men kan altså godt bruges af ikke-tekniske folk.

De står selvfølgelig ikke alene – hverken som performance værktøj, eller cloud løsning. Vi nævner i et væk forskellige caching løsninger, dem gør vi selvfølgelig også brug af ved Closte.

Kender du andre ÆGTE Cloud hosting platforme, så nævn dem gerne i kommentarsporet 🙂

Endnu et shout out til Joen Asmussen som gør opmærksom på Resuable blocks – sikkert som en ramp up til Full Site Editing (FSE) som er sat til at udkomme senere i 2021. Så… vi vender selvfølgelige lige FSE og content creation processen igen 😉

Breaking Breaking Breaking

Yan’s Breaking news: Automattic’s nye plugin: Newspack newsletters, hvor du med GUTENBERG kan bygge dine nyhedsbreve, men STADIG bruge Mailchimp eller anden løsning til den egentlige udsendelse og håndtering af dine segmenter mv.

Yan’s Breaking news 2: Så roder vi rundt i hvor stor en markedsandel WordPress engeligt har : Vi har nu ramt 40.8%, og noget med 58% !?!?
Selvom vi roder VILDT rundt i tallene, så er de med til at vise at WordPress er en mastodont inden for CRM – faktisk er nr.2 på listen over store CRM systemer mange gange mindre end WordPress

Yan’s Breaking news 3: Multilingual support kommer til Core! – Det er en del af 2021 roadmappet hvor også FSE er på listen. Så altså rimelig høj prioritet og en stor ting – lyt med, for at hører hvorfor vi er vilde med det 🙂 !

Hvad tænker Mark, Mikael og Morten om det ?

Kåres Breaking news 1: Ballonen er feset lidt ud af breaking konceptet, men her kommer

WCEU 2021 surprise : Kåre er med i frivillig teamet som medhjælper, og skal oversætte /dubbe videoer på WordPress.tv 🙂 Det er ikke så meget pga. opgaven, men “past expirience” med WCEU er vigtigt i et Dansk setup, hvis vi på sigt skal gøres os attraktive overfor et større WordPress publikum.

5 for the future

Vi kommer ind på hele community tanken, og hvordan man kan give noget tilbage til det Open Source system man er en del af – også helt uden at kode. Det perfekte start sted kan være mange, men lad dig inspirerer her: https://make.wordpress.org/ hvor de mange teams er nævnt. Mange af disse har åbne møder på Slack, hvor man gerne må dukke op, og bare “lytte” med, og selvfølgelig også gerne kommenterer mv.

Click and Collect

Pandemien satte lige pludselig webshops, eller manglende webshops i centrum for en masse butikkers indtjening – særligt i et CnC setup. Yan fortæller om arbejdet som kræves for at ændre en WooCommerce butik til at fungerer med CnC.

Lyt med 44:min og 45 sekunder inde – du har løsningen efter 2min… 🙂

Tilgengæld fortæller Yan lidt om MobilPay supcriptions som sniger sig ind i flere og flere betalings indløsningsplatforme.

Shownotes

Did you know about Reusable blocks: https://wordpress.org/news/2021/02/gutenberg-tutorial-reusable-blocks/

Nem optag din skærm løsning: Loom.com

Plugin: Newspack-newsletters: https://wordpress.org/plugins/newspack-newsletters/

Den Danske Slack kanal: https://wpdk.slack.com/

Giv tilbage til Open Source Communitiet via: https://make.wordpress.org/

Brug din telefon til at lytte med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere episoder

Om Wordpress Podcasten

I WordPress Podcasten gør WordPress jordnært for dig og giver inspiration, viden og konkrete værktøjer til at gøre hverdagen med WordPress enklere for dig som WordPress bygger, koder og ejer af et WordPress site.

Yan og Kåre går i dybden med plugins og temaer, samt vigtige temaer som privatlivspolitik, brugervenlighed og den Danske version af WordPress.

Med mere end 18 års erfaring i rådgivning og bygning af WordPress og WooCommerce løsninger har Yan og Kåre oplevet Internettet vokse sig fra et nyt og uprøvet landskab til et komplekst og stærkt kommunikations værktøj som kan løse mange opgaver i alle afdelinger af en virksomhed eller organisation.

Lyt med hvad enten du er begynder eller avanceret bruger og bliv klogere på WordPress og det digitale univers vi befinder os i.

Har du forslag?

Vi producerer WordPress Podcasten til dig. Den skal være værdifuld for dig og gøre din hverdag med WordPress lidt federe og mere enkel. Derfor vil vi gerne høre fra dig hvis du f.eks har forslag til emner, konstruktiv kritik eller bare gerne vil sende en digital high-five. 

Scroll to Top