Episode 8: Custom Post Types og Custom Fields

WordPress Podcasten
WordPress Podcasten
Episode 8: Custom Post Types og Custom Fields
/

Det er ikke uden grund at WordPress er blevet det mest anvendte hjemmesidesystem i verden. En af styrkerne ved WordPress er, at du kan skabe næsten lige det du ønsker fordi WordPress er så fleksibelt.

Det betyder at hvad enten du ønsker at lave en blog, en online kogebog, en webshop eller en hjemmeside til din virksomhed, så er det en mulighed.

Det er blandt andet gjort muligt gennem det der hedder “Custom Fields” og “Custom Post Types”, altså ekstra felter og indholdstyper. Det er en central del af måden WordPress fungerer på, og det er muligt at udvide, selv hvis du ikke har en udviklerbaggrund.

I dette afsnit kommer vi ind på de muligheder du har for at udvide WordPress og hvor du skal starte henne.

Show Noter

Brug din telefon til at lytte med

6 kommentarer til “Episode 8: Custom Post Types og Custom Fields”

  1. I podcasten udtrykker i tvivl om hvorvidt Pods kan bruges til custom fields. Det kan den, både custom post types og custom fields. Og Pods har relational fields – det virker ret fedt i backend’en for content creators. Desværre har Pods ikke samme store udbredelse som ACF, og er derfor ikke så hyppigt understøttet som ACF..

    https://pods.io/docs/learn/field-types/relationship/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere episoder

Eps 29 – Sensommer roundup

WordPress – 42,5% marketshare as of September 2021 WordPress fortsætter med at vokse ifølge W3Techs, og vi vender mastondondens fremtidsudsigter og hvordan udfordringen ser ud?

Læs mere »
Scroll til toppen